VABIMO VAS NA TEDEN POSEBNEGA RAZVAJANJA

TEDEN

RAZVAJANJA

v Thalasso Spa Lepa Vida

Care-Nature-Logo-fav-1-pink
TSLV foto
lepavida_spa_logo_rgb_mali (1)

V osrčju Krajinskega parka Sečoveljske soline
se nahaja edinstven prostor
Thalasso SPA Lepa Vida

Za vas in vaše dobro počutje bomo v tednu posebnega razvajanja ponovno poskrbeli Care Nature, Sijem in Thalasso SPA Lepa Vida.
V tednu od 1. do 7.7.2019 se boste razvajali in spoznali s tehnikami pomlajevanja, sprostitve, regeneracije in samoozdravitve.

Jasna-5

Jasna Novak Beguš

Terapevtka

bom izvajala terapevtsko masažo obraza z Japonskim cosmo liftingom ter Tibetansko refleksno terapijo vratu in glave SorensensistemTM

Thalasso SPA Lepa Vida

pa vas vabi s svojo celostno ponudbo za razvajanje in dobro počutje.

Lahko se odločite za paketno ponudbo ali pa za posamezne tretmaje.

Posamezni tretmaji so plačljivi z gotovino.

Rezervacije terminov na lepavida@soline.si
ali 05 6721 360.

Odprto: od 8. do 20. ure.

 

Veselimo se vašega obiska.

Jasna & Monika & Thalasso SPA Lepa Vida

Monika

Monika Radič

Terapevtka

bo izvajala Access bars tretma, Access energijski Facelift in Reiki tretma

 

je nevrosenzorična metoda in kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije, ki se ročno izvaja na obrazu. S stimulacijo refleksnih točk in con obraza uravnovešamo mišični tonus obraza in celega telesa ter vplivamo tudi na celotni limfni sistem. S tem dosežemo učinek detoxa (čiščenja), izločanja toksinov iz telesa, čiščenja kože obraza in telesa, v telesu vzpostavimo ravnovesje, sprostitev in dobro počutje. Stimulacija obraznega tkiva prinaša vidne rezultate na obrazu, stimulacija akupresurnih in nevroloških točk pa blagodejno vpliva na povečanje energije, izboljšanje zdravja in čustvenega ravnovesja.

Japonski Cosmo Lifting SorensensistemTM
(naravno neinvazivno pomlajevanje obraza in telesa)

Tibetanska refleksna terapija vratu in glave

je sodobna oblika refleksoterapije avtorice Lone Sorensen, ki temelji na več kot 30-ih letih izkušenj z mikro refleksnimi zemljevidi in filozofijo zdravljenja mnogih kultur iz vsega sveta. Terapevtska masaža se izvaja na zadnjem delu glave in vratu ter na zgornjem delu hrbta. Tibetanska refleksna terapija vratu in glave je zelo učinkovita pri težavah kot so: nepravilna drža, mišična napetost v celem telesu, revmatična obolenja, visok pritisk, glavobol, migrena, čir na želodcu, nespečnost, demenca, vrtoglavice, odrevenelost, otekline,  hormonalno neravnovesje in mnoge druge težave in bolezni. Drža telesa se vidno izboljša že po eni sami terapiji!

je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, možgani po 15 min tretmaja preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije in aktivira samozdravljenje telesa ter odpira prostor zavedanja v našem življenju. Obstajajo točke za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, staranje, kontrolo itd., katere vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki vas zdaj omejujejo, da bi zavestno izbirali in tako ustvarjali svoje življenje na vseh področjih. Z rahlimi pritiski na te točke, se raztapljajo glavne blokade iz vseh področij življenja in telesa. Olajša se zavedanje, da lahko spremenimo karkoli v našem telesu in življenju. Z barsi se osvobodimo stresa in omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno.

Access Bars

Accessov energijski Facelift

je nežen in negovalen proces, ki obrne pojav staranja na obrazu in ustvari podoben učinek na celem telesu. Sam tretma je popolno negovanje, uživanje, prejemanje in razvajanje. Izvaja se zgolj z dotikom in zagonom več kot 32 različnih energij, ki poskrbijo za obnovo molekul v celotnem telesu in obnovo kože. Energijski Facelift se izvaja s polaganjem dlani po dekolteju, vratu in obrazu. Primeren je tako za ženske kot tudi za moške. Je čudovit proces, pri katerem na popolnoma naraven način, od znotraj navzven, pomladimo svoj obraz in telo in se osvobodimo stresa in ostalih življenjskih napetosti.

Reiki tretma

se izvaja s polaganjem rok po telesu. Reiki je zelo nežna univerzalna energija, primerljiva z ljubeznijo in nikomur nikakor ne more škoditi, saj prejemnik vedno prejme takšno reiki energijo, kot je v njegovo najvišje dobro in kot jo je tisti trenutek pripravljen prejeti. Reiki nam lahko pomaga pri lajšanju bolečin, pospeši okrevanje po bolezni in celjenje ran, pomirja in deluje antistresno, sprosti energetske blokade in vzpostavi energijski pretok v telesu. Izboljša naše počutje, pomaga sprostiti čustvene in razumske blokade, odpira srce za ljubezen, krepi pozitivni odnos do življenja. Telo podpre, da se začne naravno samozdravljenje in v njem vzpostavi ravnovesje. Z njegovo pomočjo lahko ozavestimo vzroke naših težav, močno pa nas podpre tudi pri duhovni rasti.

Paket 1*

177 €
 • Vstop v TSLV
 • Piling telesa z eteričnim oljem
 • Terapevtska masaža obraza z Japonskim Cosmo Liftingom, 60 min.
 • Access bars tretma, 75 min.
 • *Storitve se izvedejo ob 4 urnem obisku v Thalasso SPA Lepa Vida.

Paket 2*

126 €
 • Vstop v TSLV
 • Piling telesa z eteričnim oljem
 • Tibetanska refleksna terapija vratu in glave, 40 min.
 • Reiki tretma, 50 min.
 • *Storitve se izvedejo ob 4 urnem obisku v Thalasso SPA Lepa Vida.

Paket 3*

157 €
 • Vstop v TSLV
 • Piling telesa z eteričnim oljem
 • Terapevtska masaža obraza z Japonskim Cosmo Liftingom, 60 min.
 • Access energijski Facelift, 60 min.
 • *Storitve se izvedejo ob 4 urnem obisku v Thalasso SPA Lepa Vida.

Dodatno v času objavljenih terminov našim gostom ponujamo tudi posamezne tretmaje (plačljive v gotovini)*:

Terapevtska masaža obraza z Japonskim Cosmo Liftingom, 60 min., 50€

(Pri izvedbi 2 ali več terapij, GRATIS: 10 min. globinska masaža področja okoli oči).

Terapevtska masaža obraza z Japonskim Cosmo Liftingom, 30 min., 30€

Tibetanska refleksna terapija vratu in glave, 40 min., 40€

Access bars tretma, 75 min., 80€

(Pri izvedbi 2 ali več tretmajev, GRATIS: 20 min. Reiki tretmaja).

Reiki tretma, 50 min., 39€

Access energijski Facelift tretma, 60 min., 60€

*Cene veljajo ob plačilu 120 min. ali 240 min. vstopnine v Thalasso SPA Lepa Vida.

Delovni čas Thalasso SPA Lepa Vida: vsak dan od 8.00 do 20.00.